I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, April 13, 2010

nak beli.... nak beli.... nak beli....










inilah antara barang2 yang aku teringin sangat nak ada...nak beli yang original rase2 nya ntah bile ntah kan...huhu nak dijadikan cerita aku pon mencari di internet..tanpa ku sangka...aku dapat carik barang yang exactly macam ni tp AAA class je lah...AAA class pon jadilah...aku tampa berlengah lagi terus membuat tempahan...lepas je wat tempahan aku terus bank in duat pada yang empunya biz nie...aku tak sabar2 menunggu barang ni sampai esok...






No comments:

my pets