I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, April 12, 2010

I NEED REST...

hurmmm macam nak amek cuti panjang je...badan rasa macam letih sangat..asik keje je...kengkadang bosan gak...asik ngadap opis..terasa macam nak g bercuti...dlm erti kata lain...nak honeymoon kali kedua...hihi mesti best kan...ermmm nak g mane ea? sabah pon best gak...nak kena amek cuti ler ni..tapi my hubby tu susah sgt nak cuti...ngalahkan org keje korporat...mesti best kalo dapat jenjalan...lebih best kalo g ngan my lovely hubby...cakap pasal my hubby...arituh..aku g anta barang ngan die kat umah patient kat nibong tebal...boleh makcik tuh kata nampak muka hubby aku mcm tak kahwen...and the worse case die tak caye tuh laki aku...die ingat aku memain agak eh...nk kono acik no ngan de ni...

No comments:

my pets