I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, November 30, 2009

PENING PENING PENING

hurmm...skang ngah pening nak uruskan majlis kahwin aku...baru aku tahu memang penat nak wat keje kenduri kahwen ni...ha tu belum sampai majlis nye lagi...baru nak urus sume menda aku dah pening. mana nak urus mak andam. mana nak carik fotographer, nak carik pelamin. Nak carik sume menda yang cantik tapi affordable. Bukan senang tau.. Susah sangat..Dalam masa skang ni kad kahwen dah siap. Ermm tgu nak edar je lagi. Aku wat kad kahwen kat Red Card Sdn Bhd, kat bandar puteri puchong. Tak banyak pon aku wat.. setakat 50 keping je....utk sahabat handai yang jauh2 n kwn2 mak serta VIP2...

ANTARA YANG MEMERIAHKAN MAJLIS AKU







TYME BETUNANG...



Ni mase mak Denyz sarung kan cincin tunang kat jari aku. Nasib bek mak mentua tak perasan jari kelinking aku yang bengkok.huhu.sape yg rapat ngan aku mesti tahu pasal jari kelingking aku ni haha..jgn tak tahu bukan satu je ,hik2 dua2 jari aku bengkok. haha ade ke patut tunang aku nak luak kan wat hantaran semata2 jari aku bengkok...HELLO jari je yang bengkok tau...




Sunday, November 29, 2009

15 MARCH 2009


ni gambar masa engagement cerOmOny kitaOwang...thanks kat kengkawang...saudara mara...jiran2..makcik pakcik...thanks kat sume yang membantu dalam majlis petunangan aku ngan Denyz. Alhamdulillah.Semua yang kami rancang berjalan dgn lancar, dengan izinNYA. Agak ramai jugak yang dtg tyme tu, even byak sgt kenduri masa tu. Thanks kat kengkawan yang tOlOng wat hantaran, wat mini pelamin. Niza,Ayu,Anor,Jaja,Dida and mOst impOrtant persOn, Orang yang bertanggungjawab make-Over muka aku ni Kak Ita. Thanks ta...best sgt masa ni, kengkawan sume ade lagi r best kan... Actually masa merisik, kitaOrang janji nk balas barang hantaran 7 dr sebelah lelaki n 9 dr pihak pempuan. Ntah cemana, maybe rezeki aku ngan Denyz, On the day hantaran dah jadi 17 dulang dr lelaki n 19 dulang dari pihak pempuan. hasil sumbangan sahabat handai dan jugak saudara mara. Thanks allz budi kOrOng Allah aje yang dpt balas...

LOVELY FIONCE



ni lah herO aku..hikhik tunang aku...nama die Mohd Denyzman bin Kamaruddin. Orang sawah sempadan Tanjung Karang. KalO kOrang nak tahu, ermm tunang aku ni muda dr aku..1 year yOunger than me..hurmm age dOesn't matter hah..huhu diam tak diam dah hampir 8 bulan kami mengikat tali pertunangan..ceewah..ayat skema giler dOwh...huhu sejak kawan ngan Denyz aku percaya sangat kata2 Org dulu..kalO dah jOdOh mende yang kite tak percaya , tak rancang itu yang jadik..huhu aku kawan ngan denyz bulan pOse tahun lepas..2 days after my birthday..pas SEMINGGU bekenalan..kami kuar fOr the first tyme as a 'friend'. Sepanjang bulan pOse tu ade lah 3-4 kali kitaowg kuar..ntah cemana after 2 mOnth get alOng as a cOuple..die kate nak masuk merisik..tanpa ada plan...suprise hah??? lepas sebulan merisik kami betunang...huhu semua jadik sekelip mata..padahal kenal tak lama pOn...alhamdulillah, thanks gOd give him fOr me..

W I R D A H E T T Y J A M I L

Ni ler aku..tuan punya blog ni...hihik...la ni aku kije dengan AL JABBAR HEALTHCARE SDN BHD, sebagai HEALTHCARE CONSULTANT. ha sket lebih kurang mcm Dr. lah kan. huhu tapi tak cukup sifat lagi nak jadik Dr. Sape2 yang view blog nia, n rase2 kenal aku, jgn segan jgn silu same2 lah kite betegur sape dan bertukar2 citer serta berkongsi cerita... Kalo ade yang musykil leh tanya, maybe ade kengkawan dekat SKUB, or x Georgian, maybe same2 blaja kat MATRIKS SAL COLLEGE dulu, or maybe penah sesame kat UMS. Manelah tahu kan. Zaman dah canggih sangat. Ok jangan lupe tau. Miss u alz..

my first trial....

ermmm...
lama dah nak buat blog ni...tapi tak terbuat2...asik update opis punye je..
ni kira dah sampai seru lah kOt ni...ngk deeda pOn dah ade blOgspOt dia..agak tercabar jugak rase nye...sO memandangkan keje agak slOw arini..sambil chatting ngan deeda aku pOn create a new accOunt utk persOnal blOg aku sendiri..leh tkr2 citer ngan member2 yang kenal aku lah kan..sOnOk ngk blOg salfarina, kawan sekOlah dulu..dah pregnant dah kO.. pasti kO rase besh sgt kan..superb..nway cOngrates...sO pade sape yg kenal aku n maybe tunang aku..jOm kite bekOngsi suka duka ape2 je cite kat cni...aku nak cite mcm2 ni...thanks deede kerana kO aku gagah menaip sume mende ni..walau agak ketandusan ide...

my pets