I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, November 29, 2009

W I R D A H E T T Y J A M I L

Ni ler aku..tuan punya blog ni...hihik...la ni aku kije dengan AL JABBAR HEALTHCARE SDN BHD, sebagai HEALTHCARE CONSULTANT. ha sket lebih kurang mcm Dr. lah kan. huhu tapi tak cukup sifat lagi nak jadik Dr. Sape2 yang view blog nia, n rase2 kenal aku, jgn segan jgn silu same2 lah kite betegur sape dan bertukar2 citer serta berkongsi cerita... Kalo ade yang musykil leh tanya, maybe ade kengkawan dekat SKUB, or x Georgian, maybe same2 blaja kat MATRIKS SAL COLLEGE dulu, or maybe penah sesame kat UMS. Manelah tahu kan. Zaman dah canggih sangat. Ok jangan lupe tau. Miss u alz..

1 comment:

ms. wirda hetty said...

NI LER AKU...WIRDA HETTY JAMIL..ADD YM wirdahetty@yahoo.com.. pelik?..aku mmg suka guna name penuh aku utk sume mende..suke nama aku..walau ramai yang kata its sounds like indonesians..

my pets