I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, November 29, 2009

my first trial....

ermmm...
lama dah nak buat blog ni...tapi tak terbuat2...asik update opis punye je..
ni kira dah sampai seru lah kOt ni...ngk deeda pOn dah ade blOgspOt dia..agak tercabar jugak rase nye...sO memandangkan keje agak slOw arini..sambil chatting ngan deeda aku pOn create a new accOunt utk persOnal blOg aku sendiri..leh tkr2 citer ngan member2 yang kenal aku lah kan..sOnOk ngk blOg salfarina, kawan sekOlah dulu..dah pregnant dah kO.. pasti kO rase besh sgt kan..superb..nway cOngrates...sO pade sape yg kenal aku n maybe tunang aku..jOm kite bekOngsi suka duka ape2 je cite kat cni...aku nak cite mcm2 ni...thanks deede kerana kO aku gagah menaip sume mende ni..walau agak ketandusan ide...

1 comment:

Adida Anuar said...

aku ada blog pun ko rasa tercabar ek? hahahaha ..

anyway, selamat berkongsi cerita ;)

my pets