I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, November 30, 2009

PENING PENING PENING

hurmm...skang ngah pening nak uruskan majlis kahwin aku...baru aku tahu memang penat nak wat keje kenduri kahwen ni...ha tu belum sampai majlis nye lagi...baru nak urus sume menda aku dah pening. mana nak urus mak andam. mana nak carik fotographer, nak carik pelamin. Nak carik sume menda yang cantik tapi affordable. Bukan senang tau.. Susah sangat..Dalam masa skang ni kad kahwen dah siap. Ermm tgu nak edar je lagi. Aku wat kad kahwen kat Red Card Sdn Bhd, kat bandar puteri puchong. Tak banyak pon aku wat.. setakat 50 keping je....utk sahabat handai yang jauh2 n kwn2 mak serta VIP2...

No comments:

my pets