I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, December 1, 2009

TENSION TENSION

Banyak nye keja nak kena wat..cOmpany len ujung tahun dah leh dOk relax dah kira bOnus..kitaowg ujung tahun ni kena struggle plak...dr smalam meeting tak sudah2...pg tadi pOn meeting ngan CEO Healthcare En.Burhanuddin. Hari ni kena g wat sticker nama plak utk lekat kat flyers. Hu penat....Sakit dah tengkuk ni...Smalam aku ngan denyz g ngk umah sewa kat Taman Tun Perak, Cheras. hu nak kahwen ni mcm2 nak kena pikir..Mana nak carik umah sewa lg..Hu tp aku agak satisfied gak ngan umah tu..apartment je..tingkat 3..3bilik 2 bilik air..kawasannya agak aman..secure jgklah dgn adenya pak guard2 tu...umah bleh tahan besar..the mOst impOrtant thing, tuan umah bleh tolak asur..umah tu pOn partially furnished..memandangkan kami pOn dah beli sket2 perabOt asas utk umah rasenya cukuplah utk permulaan hidup di dalam alam baru ni..hikhik..yang best nye umah ni tuan umah dah provide kan kabinet dapur..yg penting dapur pOn dah prOvide. sO kami cume perlu angkut tOng gas je lah bg memastikan dapur tu nnt berasap...

No comments:

my pets