I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, February 5, 2010

SANDING UMAH SUAMI-TANJUNG KARANG-

bergambar ngan member2 sekerja suami aku...Staff2 Lembaga Zakat Selangor...
dengan kengkawan suami ku yang tersangat sporting...nama nyer ustaz2 dorang ni tp kepala bleh tahan jugak....hahaha

si tudung ungu tu PT sementara hubby ku...still available..adik aku palk dah tangkap ske kat die..haha berebut2..naik saham si nurul..


adik, alip, DENYZ, epul n fahmi...



niza, princes of the day, prince of the day, and the most fofular dude,,, FUAD




wits ayu and anor...





chumil kan...






lawa kan make up daku ni...kat tanjung mak nyah yang make up kan...dlm gambar memang nampak cantik...tp betukar lah jugak warna kulit ku..merasa jadik putih..huhu







BERSANDING 02 JANUARI 2010

BERARAK

kawan2 hubby ku..dr kiri..mirul..yg expose kat depan tu azman merangkap pengapit..dan yg last tu zainor still single and available..hu
penat sebenarnyer ni..paper pon control...

masih lg muka cuak..sesungguhnyer..aku mmg gayat tinggi..hikhik


waaarrrgghhh jahatnyer dorang kasi goncang kapal ni..



ujan renyai2..sian akib tolong payungkan cik abang aku...thanks kib










MALAM BERINAI

ala2 tanda kasih sayang dari si isteri buat sang suami
manjanyer..ngan huby mmg kene manjalah kan...abg phothographer soh wat kami menjalankan tugas jer..

kalo nak tahu aku pilih songket ijau ni coz sama tyme mak aku kahwen dulu..sentimental value babe....comel tak..hikhik penat bukan main lagi mlm ni..tak dpt nak rehat...sebagai raja sehari dan seperti dirancangkan kami tetap berusaha supaya majlis berjalan lancar, walau mlm ni cuaca agak suam2 kuku..

sepintas lalu di majlis akad nikah

ni dah dapat lesen besar..hu bukan takat pegang jer..sume dah boleh..huhu sape pon tak leh nak marah..jgn jeles deede..kawen cepat...
cium tgn suami terchenta...

batal air sembahyang..hadiah dari suami tersayang..seutas rantai tangan..walau nampak biasa..namun nilainya sangat luar biasa buat aku..LOVE U dear!


ni si dia ngan shaking ni..nervous babe laki daku..hihi control bie...control...



Thursday, February 4, 2010

possing jgn tak possing. AIDA,AYU,ANOR,ASZ,AKU,NIZA...enterprem lebey nampak..huhu pengapit biasanyer mmg cenggitu...


MAJLIS PERNIAKAHAN DAKU


ni lah aku masa dah siap2 utk bernikah...berdebar2 tunggu pihak lelaki sampai...masa ni asz tunang epul yang teman aku...die yang tolong final touch up aku..die gak yang teman dok sebelah aku tyme nikah..amek berkat..tak lama giliran dia lak..thanks asz

update

tyme to update my blog...aduiyai...bz sgt skang sampai takde masa nak update blog daku ini...kesian nye...al maklumlah b4 ni bz nk uruskan persiapan perkahwinan daku..pastu g honeymoon and than skang ngah bz handle kerja yang smakin melambak...tp jgn isau untuk menebus kesalah daku, daku akan upload foto2 kenangan ms majlis pernikahan,malam berinai,bersanding kat UB dan kat Tanjung Karang..TUNGGU!!!

my pets