I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, December 14, 2009

move out

moving out from my house into pur new rental haouse

Tuesday, December 8, 2009

MINGGU YANG MEMENATKAN

owhh..mgu ni sangat memenatkan..schedule sgt padat..mana urusan kerja lagi..sejak write up mesin terapi dr al jabbar ni kuar dlm paper ari2 caller sgt banyak...huhu mcm2 ragam manusia ade..penat giler..huhu tapi tak pe rezeki tuhan nak bagi...nak kahwen ni kot...komisen masyuk lah..tyme2 sales bagus ni lah kena hentam byk2 ...gpun nak g langkawi honeymoon nnt byk pakai duit...huhu bulan 2 nak g sabah lah...thn depan adalah tahun bercuti antara aku n bakal hubby..for sure best kan...

Monday, December 7, 2009

SELAMAT DATANG

KAD UNDANGAN




jemput lah dtg beramai2 ke majlis perkahwinan aku nnt yer...02hb januari 2009...

Wednesday, December 2, 2009

BAJU SANDING


NI LAH BAJU SANDING AKU..yang warna merah tu...hikhik nanti denyz pakai pakai baju shantOng warna merah gak..huhu samping putih..takde lak gambar baju die tuh..nnt aku akan paki veil labuh sampai pelipat lutut....huhu takOt pOn ade...sOnOk pOn ader...baju umah denyz aku tempah warna gOld + hitam..sO aku akan downlOad gbr baju tuh nanti...memandangkan smalam baru jer kakak tukang jahit tu kOl kata baju dah siap..baju denyz pOn dah siap..cantik...

P E L A M I N M E R A H + P U T I H




macam nilah serba sedikit gambaran pelamin yang aku pilih tu..tp pelamin ni background itam...aku amek background putih....bunga tepi tu pOn campOr warna merah putiH..oleh kerana pelamin ni letak kat bawah khemah lebih mudah utk dirias n lebih byk prOps yang aku mintak..huhu tanpa tambahan harga...Thank's Davency Wedding WOrkshOp...pastu akan ada bunga2 yang cOver kat tepi2 box tuh...lama dah teringin nak nek pelamin mcm ni...suka sangat ngan layan kat Davency...23.12.2009 aku ada test make up..skali wat signature bOard..wat final fitting...5 days b4 wedding kitaOwg kena dtg test baju skali lagi...dah betOl2 satisfied kitaOwg akan bawak balik suma baju ngan aksesories dulu..bak kata mr. Lee sediakan payung sebelOm ujan..thanks alsO fOr the fresh flOwers and free signature bOard...grand kenduri mak..nyah...

Tuesday, December 1, 2009

WEDDING P.R.E.P.A.R.E.R.A.T.I.O.N

hu..tinggal lagi 29hari menjelang detik bersejarah dalam hidup aku...hah pasal preparatiOn ni..finally aku ngan denyz dah decide nak amek package dgn Davency Wedding WOrkshOp..nama mcm pelik kan???hikhik...first tyme ngk nama pOn aku cuak gak...tp butik ni satu2 nya butik kat Jalan Ipoh yang wat wedding utk Org melayu dan cina...tentunya company ni belongs tO chinese lah..tp mak andam sume melayu r..dgn kata sepakat family member dan tunang tersayang..aku wat keputusan untuk memilih merah+putih sebagai tema..rancangan utk pki gaun silver tak menjadi kerana memandangkan colOur kulit aku yang agak semulajadi malap...huhu...aku suke sgt ngan package dr Mr.Lee. Antara mende yang included dlm package tu, baju 4 pasang. Nikah, Malam Berinai , Sanding, dan Gaun untuk pOtOng kek..make pOn 4x..Pelamin bawah khemah...cameraman utk majlis nikah, malam berinai, dan sanding. All included..maka dgn itu, kami dah memilih bj nikah warna putih+silver. Mlm berinai warna ijau tua. Baju sanding warna merah + putih dan baju pOtong kek gaun putih dgn tuxedO...bestnya...thanks mr.lee. terutama mr.brian yang melaya kerenah kitaOwg masa design pelamin...satisfied sgt..hOpefully apa yg kita rancang jadik kenyataan, dan majlis berjalan lancar..insya'allah....

TENSION TENSION

Banyak nye keja nak kena wat..cOmpany len ujung tahun dah leh dOk relax dah kira bOnus..kitaowg ujung tahun ni kena struggle plak...dr smalam meeting tak sudah2...pg tadi pOn meeting ngan CEO Healthcare En.Burhanuddin. Hari ni kena g wat sticker nama plak utk lekat kat flyers. Hu penat....Sakit dah tengkuk ni...Smalam aku ngan denyz g ngk umah sewa kat Taman Tun Perak, Cheras. hu nak kahwen ni mcm2 nak kena pikir..Mana nak carik umah sewa lg..Hu tp aku agak satisfied gak ngan umah tu..apartment je..tingkat 3..3bilik 2 bilik air..kawasannya agak aman..secure jgklah dgn adenya pak guard2 tu...umah bleh tahan besar..the mOst impOrtant thing, tuan umah bleh tolak asur..umah tu pOn partially furnished..memandangkan kami pOn dah beli sket2 perabOt asas utk umah rasenya cukuplah utk permulaan hidup di dalam alam baru ni..hikhik..yang best nye umah ni tuan umah dah provide kan kabinet dapur..yg penting dapur pOn dah prOvide. sO kami cume perlu angkut tOng gas je lah bg memastikan dapur tu nnt berasap...

my pets