I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, December 2, 2009

P E L A M I N M E R A H + P U T I H




macam nilah serba sedikit gambaran pelamin yang aku pilih tu..tp pelamin ni background itam...aku amek background putih....bunga tepi tu pOn campOr warna merah putiH..oleh kerana pelamin ni letak kat bawah khemah lebih mudah utk dirias n lebih byk prOps yang aku mintak..huhu tanpa tambahan harga...Thank's Davency Wedding WOrkshOp...pastu akan ada bunga2 yang cOver kat tepi2 box tuh...lama dah teringin nak nek pelamin mcm ni...suka sangat ngan layan kat Davency...23.12.2009 aku ada test make up..skali wat signature bOard..wat final fitting...5 days b4 wedding kitaOwg kena dtg test baju skali lagi...dah betOl2 satisfied kitaOwg akan bawak balik suma baju ngan aksesories dulu..bak kata mr. Lee sediakan payung sebelOm ujan..thanks alsO fOr the fresh flOwers and free signature bOard...grand kenduri mak..nyah...

No comments:

my pets