I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, November 29, 2009

15 MARCH 2009


ni gambar masa engagement cerOmOny kitaOwang...thanks kat kengkawang...saudara mara...jiran2..makcik pakcik...thanks kat sume yang membantu dalam majlis petunangan aku ngan Denyz. Alhamdulillah.Semua yang kami rancang berjalan dgn lancar, dengan izinNYA. Agak ramai jugak yang dtg tyme tu, even byak sgt kenduri masa tu. Thanks kat kengkawan yang tOlOng wat hantaran, wat mini pelamin. Niza,Ayu,Anor,Jaja,Dida and mOst impOrtant persOn, Orang yang bertanggungjawab make-Over muka aku ni Kak Ita. Thanks ta...best sgt masa ni, kengkawan sume ade lagi r best kan... Actually masa merisik, kitaOrang janji nk balas barang hantaran 7 dr sebelah lelaki n 9 dr pihak pempuan. Ntah cemana, maybe rezeki aku ngan Denyz, On the day hantaran dah jadi 17 dulang dr lelaki n 19 dulang dari pihak pempuan. hasil sumbangan sahabat handai dan jugak saudara mara. Thanks allz budi kOrOng Allah aje yang dpt balas...

No comments:

my pets