I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, March 25, 2010

laki ku yang control macho...
ni masa nak balik..baru posing2 dalam kawasan forest geopark kat gunung mat chincang....control cun...

ni still kat atas puncak gunung mat chincang..dimana hubby ku terlalu excited nk ke sini...tp memang cantik sangat...bayangkan...trn jer flight...amek keta sewa....check in kat langkasuka beach resort kat pekan kuah...terus g gunung mat chincang...dia ni kat kawasan geopark...memang best...


ni lah saat2 yang menggetarkan kepala lutut aku...seb bek dlm cable car ni ade psgan honeymoon gak mcm ktorg..so mintak tl dorg amekkan gbr ktorg..nampak jer aku possing maut tyme ni..tp jantung gegar giler ni beb...blakang kitaorg ni ade air terjun telaga 7 cantik......










No comments:

my pets